Finanszírozás


  • "Eddig több tucat európai finanszírozású projektet valósítottunk meg sikeresen. Ügyfeleink, gazdálkodók, és nem csak, forrásokhoz jutottak és biobiztonsági berendezéseket vásároltak a gazdaságokban. "
  • Flextim Industry anyagi támogatással is segíti ügyfeleit: a szükséges anyagi támogatást a vissza nem térítendő komponens beérkezéséig biztosítjuk.
  • " Megértjük, mennyire fontos a folyamatos gondozás az állattartó telepeken, hiszen az állatok biztosítják a vállalkozás bevételét. "
  • "A Flextim Industry azoknak a gazdálkodóknak a segítségére van, akik szeretnének finanszírozási programokhoz jutni, és jelenleg nem rendelkeznek a szükséges pénzzel. Így a vissza nem térítendő komponenshez kapcsolódó összeget a beszedés pillanatáig felajánljuk az érdeklődő gazdálkodóknak. a visszatérítési kérelmet.Ily módon egy fontos időszakra megkönnyítjük az Ön pénzügyi erőfeszítéseit. "
  • "Példa: Ha a finanszírozási program 20% önrész + 80% vissza nem térítendő hozzájárulást igényel, 100 000 euró értékű termék vásárlásakor a Flextim Industry lehetőséget kínál a termékek vásárlására mindössze 20 000 euró ellenében (a finanszírozási program által előírt kötelező összeg), a fennmaradó 80.000 eurót társaságunk a beszedés időpontjáig biztosítja a finanszírozó hatóság 80%-os megtérítési igénye útján, majd ezt az összeget a Flextim Industry számlájára utaljuk. "